Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

Nancy

2022. december 09. - Punciologus

Ma egy ukrán szépségről lesz szó, Nancy Aceről, de legtöbb helyen csak Nancy A. néven szerepel.

002_1.jpg

Nancy 1994ben született. A szakmát 20 évesen kezdte mindenki örömére, ugyanis valami eszméletlen szépség a hölgy. Szőke hajjal és csodálatos kék szemekkel rendelkezik. Szuper vékony teste pár tetoválással van díszítve. Ami meglepőbb, hogy ilyen vékony testhez, lenyűgöző méretű, C kosaras mellek társulnak. A bimbóudvara nem túl nagy és színben sem tér el sokban a teste többi felületétől.

0094.jpg

Nagyon kívánatos a puncija is. A nagyajkai nem túl nagyok, így a kisajkai nem maradnak fedve, de mivel a kisajkai is aprók ezért nem lógják túl a nagyobb társaikat. Széttárt lábakkal látszódik, hogy az apró kisajkak szinte szimmetrikusak és egy szintén apró csiklóban egyesülnek.

028.jpg

096.jpg

A filmjeit nézve könnyen megállapítható, hogy egy visszafogottabb hölgy. Kb. 50 filmben szerepelt, de ezek jó nagy része leszbikus vagy szóló jelenetek tartalmazott róla. Vannak azért fiús jelenetei is, érdekesség viszont, hogy mintha mindig ugyanazzal a férfi színésszel dolgozna. További érdekesség, hogy még egy Rocco castingban is szerepel, de ott is csak egy dildóval játszik egymagában.

A filmek mellett rengeteg erotikus és pornográf kép sorozaton mutatja meg a szépségét.

043.jpg

Összeségében visszafogott munkássága miatt lehet, hogy nem mindenkinek fog bejönni annyira, de csodálatos testi adotságai miatt szerintem azért megéri valamennyire beletekinteni a tartalmaiba, megtalálható Onlyfansen is, az oldala leírását elolvasna viszont nem tudom, hogy mennyivel adhat többet mint a többi elérhető tartalom róla.

123.png

Ha pedig van véleményed, akkor azt szívesen olvasom a kommentek között!

Maitland Ward

Ma az 1977ben született, azaz (idén) 45 éves Maitland Wardról lesz szó. Maitland nem rég kezdte ezt a szakmát, 2019ben, viszont ez alatt az idő alatt 76 jelenetet forgatott. Általában amiért érdekesnek tartják, illetve szerintem majdnem mindenhol láttam róla megemlíteni, hogy a pornózás előtt fősodorbeli színésznő volt, legismertebb film amiben játszott talán a Feketék fehéren. Azért ha végig nézzük imdb profilját látszik, hogy nem egy agyonfoglalkoztatott színésznő volt, 2007 után nem is volt szerepe az oldal szerint.

0030.jpg

Maitland 1.79 magas, testén már meglátszanak az évek, de azért még mindig elég vadító. A hölgynek tüzes vörös haja és igéző kék szemei vannak. Mellei méretes D kosarasok, nagy bimbóudvarral rendelkeznek, amelyek fölé magasodnak a jól kiálló mellbimbói. Látszódik rajtuk, hogy nem természetesek, de azért semmi elrugaszkodott nincs bennük.

0034.jpg

Punciját tekintve húsos nagyajkakkal rendelkezik, amik között erősen dominánsak a kisajkai. Maitland nem az apró csiklós hölgyek közé tartozik, de azért nem is óriási. A csiklóból induló kisajkai gyorsan távolodnak a csikló alatt oldal irányokba, de amire a vaginájának nyílásához közelítünk máris egymás felé közelednek újra.

0053.jpg

vlcsnap-2022-10-27-20h18m06s782.png

A jeleneteit tekintve az első évében rengeteg leszbikus videót készített, de a filmekkel szinte azonnal a mélyvízbe ugrott. Szerepelt a Blackednél, ahol gondolom kitaláltátok, hogy egy méretes szerszámmal látták el a baját. Továbbá már az első évben megvolt az első anál jelenete, amit Manuel Ferrara csinált.

vlcsnap-2022-10-27-20h36m12s028.png

vlcsnap-2022-10-27-20h49m00s116.png

A rá következő években pedig szintén elég sokat foglalkoztatták, illetve foglalkoztatják most is. Jó pár leszbi jelenete és hármas, 2 lány, 1fiú jelenete jelent meg. Például Riley Reiddel, ahol egy felcsatolható dildóval is megdugta Rileyt, majd mind a kettőjük puncija spriccelésig lett dugva a férfi főszereplő által.

vlcsnap-2022-10-27-20h55m36s568.png

Összességében nekem tetszik Maitland és a munkássága is. Ha jól tudom legújabb filmjei között már dupla behatolós jelent is van, szóval nem éppen egy visszahúzódó hölgyről beszélhetünk. A legtöbb filmjének van egy fétis hangulata, de akinek ez bejön szerintem nem fog csalódni.

Mondjátok el a véleményeteket róla a kommentek között, illetve érdekel, hogy ismertek-e hasonló Hollywoodból pornóba átnyargaló színésznőt.

peachycatsnack

Ma egy ázsiai Onlyfans kontentkreátorról lesz szó, aki redditen is tevékenykedik. A leírása szerint még tanuló és ennél nagyon többet nem is tudni róla.

Testét több tetoválás is díszíti, melynek alakja kidolgozott és sportos. A mellei nem túl nagyok. Valószínűleg A kosarasak, csodás, nagy izgató mellbimbó található rajtuk.

A lány szép, hangsúlyos nagyajkakkal rendelkezik, amelyek között teljesen eltűnnek nagyon apró kisajkai.


Puncijának legjellegzetesebb vonása a hatalmas csiklója, ami jól látható módon helyezkedik el a nagyajkai között, egyik megosztott tartalmában sem láttam, hogy hatalmas kéjgyöngyét fitymája teljesen be tudná fedni, a vége mindig kikandikált a bőr alól.

Puncija másik jellegzetessége, hogy iszonyat nedves tud lenni, és ezt gyakran megosztja ingyenes reddit posztjaiban is.

Biztos, hogy nem mindenkinek fog bejönni a hölgy. A szuper fitt teste nekem is kicsit már sok, de különleges puncija miatt úgy gondoltam azért említésre méltó.

Írd meg a véleményed és szavazz!

Bunny Babe

A következő lány Bunny Babe, akiről túl sok információt nem találtam sajnos. Korát tekintve az Xvideos model oldala alapján 25 éves, és ami 100%-ig biztos, hogy magyar.

m02.jpg

A lány kicsit teltebb arcvonásokkal rendelkezik, szerintem egy szép szeplős, barna szemű lányhoz van szerencsénk Bunny esetében. Ami a testét illeti itt már nagyon nehezen találnám a feles kilókat. Nyelvében és köldökében pirszinget visel. Mellei kisebb kategóriába tartoznak, talán B kosarasak lehetnek, de csodás halvány bimbóudvara és közepükön található gömbölyű mellbimbók tökéletes összképet adnak.
vlcsnap-2022-06-15-08h34m24s563.png

Bunnynak szép szendvics puncija van, ezt a jelleget pedig nagyobbacska csiklójának és az azt fedő csiklófitymájának köszönheti. Csiklójából szimmetrikus kisajkak indulnak, amelyek nevükhöz hűen nem túl nagyok, és jól el tudnak bújni Bunny nagyajkai között.

Bunny filmes katalógusát kb. 30 filmre saccolható és valószínűleg már vissza is vonult a pornózástól. A nagyobb videó oldalakon azért találni tartalmat tőle. Az első jelenet amit tőle láttam az egy PublicAgentes szereplés volt, ami nekem igazán tetszett is, és máig az egyik kedvencem tőle. Ebben a videóban többször is közelről mutatják, ahogy dugják a gyönyörű punciját, és a fináléban még bele is élvez a férfi szereplő. Ezenkívül megjárta még a Woodman castingot is, ahol természetesen anál és még dupla behatolás jeleneteket is bevállalt. Aki tovább keres az még találhat tőle leszbi, illetve jó pár fiatal-idős tartalmat (ami személy szerint nekem annyira nem jön be).

Összességében Bunny nekem nagyon bejön, csodálatos a teste. Számomra kár, hogy annyi idős-fiatal filmet vállalt, de szerintem a tartalmai között mindenki találhat olyat ami kedvére lesz.

Természetesen a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, úgy hogy írjátok meg kommentekben!

Bencsik Tamara

A most 34 éves Tamara a Megasztárban szerzett magának hírnevet, ahol az 5. helyen végzett. Elvileg már a tehetségkutató alatt megkereste a Playboy, de csak évekkel később vetkőzött le nekik, 2010-ben 23 évesen.

7300_full.jpg

Tamara egy szép arcú lány. Ami igazán megfog az arcán az a szép kék szemei, illetve az ajkai.

Lejjebb haladva láthatjuk, ahogy formás, pufi bimbóudvaros mellein apró bimbói meredeznek. Szerintem sokunk számára gyönyörködtetőek.

7298_full.jpg

Feneke mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Csodálatos vonalai vannak a gömbölyű popsiknak.

7304_full.jpg

Következzék a főfogás, Tamara puncija. Isteni ez a póz amiben megvillantja szemérem testét, és méghozzá Playboy viszonylatban egész sokat láthatunk belőle, szinte egészében megcsodálhatjuk, ahogy nagyajkai egymásba kapaszkodnak, és a két ajak határán húzódó barázdát...Tökéletes csíkpuncija van.

7299_full.jpg

Az egyetlen bajom a sorozattal, hogy lehetne hosszabb. Tetszik a helyszín, a képek, az ötletek, és persze Tamara is. Aki amúgy többet nézne Tamarából az megteheti az idén létrehozott onlyfansán. Ahol saját maga által készített képeken lehet megcsodálni a szép arcú Tamarát és persze fedetlen testét.

Vélemények szívesen olvasok kommentekben.

Yui Hatano

Ma egy olyan lányt hoztam, aki japánban született és az ottani pornó iparban is dolgozik, Yui Hatano. Közel 3000 filmben szerepelt karrierje alatt, ezzel számmal az egyik legtermékenyebb felnőtt színésznő országában, de közben a felnőtt iparon kívül is sikeresen terjedt a hírneve, filmekben és videójáték szinkron szerepei is voltak.

A 1.63m magas (ez elvileg a japánoknál magasnak számít) barna szemű ázsiai szépség, formás B kosaras mellekkel rendelkezik. Rajta apró, Ázsia lány révén, kicsit sötétebb bimbóudvarral.yui_hatano_201.jpg

Hatano szemérem dombját mindig díszíti szőr, ahogy azt a japán felnőtt filmekben többnyire megszokhattuk, azonban van pár filmje ahol az egész puncija teljese szőrös. Szemérem testét tekintve szép nagy csiklós lány, ami szépen látható pufi nagyajkai között. A örömgyöngye szinte mindig kilóg fitymája alól, belőle szép, nem túl nagy méretű kisajkak ágaznak le. Összezárt lábbakkal megjelennek a kisajkak nagyobb testvérei között, de azokat nem nyúlják túl. Színüket tekintve kívül sötét színűek, belül pedig csodás rózsaszínűek.

nevtelen.png

vlcsnap-2022-01-12-09h10m24s928.png

vlcsnap-2022-01-16-12h11m55s481.png

Kategóriákat tekintve nem egy extrém pornós a kisasszony. A japán pornóban általános többes jelenetekben gyakran szerepel.

Pár jelenetben láttam punciját spriccelni ujjazástól, popsija viszont érintetlen, legalábbis én nem láttam tőle még anál jelenetet sem, de amennyi filmben szerepelt, lehet csak nem jött szembe velem.

 Összességében szerintem egy izgalmas színésznőről van szó, szép arccal, formás cicikkel, és ennivaló szendvics puncival rendelkezik.

VV Vera

A realitykben nem volt hiány gazdag előélettel rendelkező szereplőkből. Vera is ebbe a kategóriába tartozik, amíg bent volt a villában pár érdekes felvételt került a napvilágra.

Vera teste nagyon szép. Csodálatos barna szemei könnyen elvarázsolják az embert. Feneke nagyobbacska, melyhez vastagabb combok is dukálnak. Lélegzetelállítók. 

507300_054.jpg

Vera a casting elején egy szinte semmit sem takaró piros fehérneműt visel. A felvétel rögtön úgy kezdődik, hogy a kamera a melleire közelít, még mielőtt akár csak az arcát is láthatnánk a szereplőnek. Formás, jótartású mellei vannak, amiket még a melltartó körbe öleli minden oldalról és bimbóját is eltakarja.

507300_046.jpg

Az operatőr gyorsan megmutatja Vera arcát is, aki meredten néz előre. Majd fénysebesen elindulunk lefele, ahol a semmit sem takaró bugyi után nagyon halvány leszállópája stílusú szörzetét láthatjuk. Tovább lefelé haladva vénuszdombján a bugyihoz tartozó szívecske dísz ül, majd legvégül a szeménk elé tárul a szemérem teste is. Nagyajkai és kisajkai szinte egyformán hangsúlyosak, egyformán látható mind a kettő, egyik sem növi túl a másikat. Apróbb zavaró tényező, hogy a bugyi pántja belevág Vera ajkai közé, de nincs megállás mert máris vezetik tovább a tekintetünk lefelé ahol egy nagyon rövid pillantásig megnézhetjük a már feljebb dícsért lábakat, de nagyon gyorsan ismét felfelé indulunk, ahol ismét a puncit láthatjuk, ahogy Vera a bugyipántot próbálja eltávolítani ajkai közül, majd meg sem állunk az arcáig ahol egy talán zavarban lévő mosoly jelenik meg az arcán.

vlcsnap-2021-12-24-11h11m05s432.png

Ezt követően egy pár póz után lekerül a melltartó, láthatóvá vállik mell méretéhez tökéletes arányú sötétebb bimbóudvara és peckes bimbói. Ezt követően széttárt lábakkal helyet foglal a mögötte található kanapén, majd egy gyors vágás után már bugyi nélkül, hátra dőlve de még midig szét tett lábakkal láthatjuk.

vlcsnap-2021-12-24-11h17m47s766.png

Vera szendvics puncija szétnyílva is gyönyörű, kisajkai nem teljesen szimetrikusak, mintha a bal szírmok kicsit nagyobbak lennének mint a jobbak, de ez semmit nem ront a látványon, sőt izgalmasabbá teszi szerintem a testét.

vlcsnap-2021-12-24-11h19m47s635.png

Ezt követően Vera símogatva izgatja magát, majd ezt követően előkerül egy lila wand, amit egy vibrátor vált, majd legvégül a kettőt egyszerre használja, sajnos a jelenet során az operatőr nem volt a topon, mert sokszor nem sok minden látszódik és Verát néha kifejezetten távólról látjuk. Az operatőr kezébe véve a kamerát a kanapéra ül Vera mellé, majd a melleit markolgatja, egy gyors vágás után már azt látjuk, ahogy Vera szopja az operatőrt.

vlcsnap-2021-12-24-11h20m44s236.png

Ezt hamarosan egy rövid hátulról pucsítós ujjazós jelenet szakítja meg. Nagyon izagtó a látvány.

vlcsnap-2021-12-24-11h25m31s667.png

Majd vissza a szopáshoz, amit remekül csinál Vera, technikájában nincs semmi különleges vagy vadulás, de ettől függetlenül nagyon izgató a látvány. Hosszasan nézhetjük, hogy hogyan izgatja Vera az operatőr farkát több pozícióban is. Viszont itt is van pár érdekes túl közeli kép sor. A fináléban Verát hallhatjuk, ahogy a vele szemben ülőket arra bíztat, hogy élvezzenek az arcára, előbb angolul, majd egy gyors vágás után magyarul is, és azonnal érkezik is az arcára a sperma.

vlcsnap-2021-12-24-11h28m28s257.png

Vera egy gyönyörű lány, nekem nagyon tetszik a teste, ami elrontja a videót az felvétel minősége, néha túl gyorsak a kameramozgások, néha a kamera és akció közti távolság sem az igazi. A gyors vágások is sokat rontanak, illetve a zene ami szól alatta, inkább hallgatnám az eredeti hangsávot végig.

Dickforlily

Most egy igazi amatőr pornós csajszi következik, aki a Pornhubon Dicksforlily név alatt található meg. Viszonylag nem rég, 3 éve kezdte a csatornát a párjával, legalábbis a legkorábbi videó erre enged következtetni. Azóta hatalmas siker lett a videóik, jelenleg a 8. legfelkapottabb modell a Pornhubon. Egy másik csatornán is megtalálható az oldalon, ennek a neve DeLuXeGirL. Ez a csatorna is elég sikeres, a különbség az, hogy az itt látható videókban egyedül látható a csajszi.

Lily csodálatos testtel lett megáldva. Nagyobbacska cicije talán picit már lógósabbnak mondhatók, halványabb bimbóudvara közepes méretű, közepén peckes bimbóval.

Puncija is isteni, nagyajkai enyhén húsosak, kisajkai jól láthatók közöttük, még hosszban is túl nőve őket.

Széttárva Lily ajkait megcsodálhatjuk, ahogy a nedves rózsaszín vagináját körbevevő ajkak ízlésesen eltávolodnak egymástól közvetlenül a csikló alatt, de utána gyorsan újra keskenyednek.

Lily kezdetben félénk, arcát takaró videós lány volt. A videókban főleg kítűnő szopási technikáját mutatta meg, gyakran egészen tövig bekapva barátja szerszámát, amit ő általában meg is hálált, arcra, szájba vagy akár néha torokba élvezéssel.

Egy időben rengeteg érzékibb szopós videót is csináltak, amikben általában szuper közelről láthattuk Lily nyelvjátékát. Gyakran izgatva párját úgy, hogy a nyelvét a makkra teljesen felhúzott fityma alá dugta (érdekes, hogy ilyen mainstream pornóban egyáltalán nem látni).

Azóta már arcát is bevállalja a videóiban, illetve most már behatolós videók vannak túlsúlyban, amelyekben most már Lily néha még popsijába is befogadja barátja péniszét.

Szerintem a pár sikere megérdemelte, Lily bombasztikus, és öröm nézni amit a kamera előtt művelnek. Külön kiemelendő, hogy a szóló csatornája is tartalmaz érdekes videókat.

Remélem tetszett a poszt, írd meg a véleményed!

Tidecallernami

A mai posztban egy webcam girlről, illetve már csak ex webcamgirlről lesz szó. A most körülbelül 27 éves lány 19 évesen kezdett el webkamerázni. Főleg a Chaturbaten volt megtalálható, illetve ez mellett árult még szóló és páros szex videókat. Gyakran szerepelt a videókban publikus helyen, például készített tengerparti homokdűnék között forgatott videót, vagy éppen ruhabolt öltöző fülkéjében szexelt a barátjával.

03.jpg

Testét tekintve csoda szép vörös hullámos fürtjei vannak és káprázatos kék szemei. Szemüvegét még szex alatt sem vette le. Kicsi, de formás mellei vannak, közel sem mondanám laposnak Namit. Halvány, apró bimbóudvarán peckes rózsaszín mellbimbók találhatók.

40.jpg

Tökéletes csík puncija van, amely izgalom hatására krémesen nedvesedik, húsos nagyajkai közül semmi sem lóg ki. Ha széttárja a nagyajkait, akkor látható, hogy vékony, kicsi, rózsaszín kisajkai csodásan ágaznak szét csiklójából.

35.jpg

nami.png

Rengeted régebbi közvetítése, eladásra szánt videója most is megtekinthető ingyenes videómegosztókon. Nem kell semmi igazán hardcorera számítani, főleg szóló játszadozásra ujjakkal vagy játékokkal. Később a popsiját is bevonta a játékba egy butplug segítségével. Páros videói is hasonló elv mentén készültek, mondjuk azért érdekes látni, hogy a korai videóihoz képest mennyit fejlődött szopás terén.

Kár, hogy hétköznapibb karriere váltott, ugyanis számomra elég elbűvölő egy teremtmény, nagyon kivetni valót nem is tudok felhozni vele kapcsolatban. Camozos karrierje után még párszor feltűnt egypetéjű ikertestvére(?!) Twitch streamjeiben.

 

Szívesen hallanám a véleményed, neked is bejön a lányka?

Elsa Jean

A még csak 25 éves Elsa 18 évesen kezdett pornózni. Sztriptíztáncolást cserélte a felnőtt filmezésre, majd később az egyetemet is otthagyta a munka miatt. 7 év alatt rengeteg filmben szerepelt, és elég népszerű mostanában. A választásom is ezért esett rá, részben. Ugyanis kíváncsi voltam, hogy ki a Pornhub népszerűségi ranglistáján az első pornószínésznő, akinek a puncijára már biztosan nem lehet azt mondani, hogy "Barbie stílusú". Aki nem hiszi járjon utána, illetve ha valaki máshogy vélekedik az meggyőzhet a kommentben.

els004jsp_338511023.jpg

Na de térjünk vissza Elsára. Megjelenésben egy kevesebb mint 50kg, szőke nőről beszélünk, akit általában viszonylag erősebb sminkben és nagyon szempillákkal lehet látni a filmekben. Testsúlyából adódóan természetesen egy feles kiló sincs sehol rajta, ennek ellenére elég formás a feneke. Kicsi, "A" kosaras, világos és pufi bimbóudvarú mellekkel rendelkezett, ám nemrég tuningoltatta őket úgy "C" kosárig.

tw_elsa_jean_03_hr100516_pics_108.jpg

Puncija mint említette, nem éppen Barbie stílusú, de általában teljesen csupasz. Már a csiklóját fedő bőr is izgatóan fodrozódik. Gyönyörű látvány, ahogy, alig húsos nagyajkai fölé kissé sötétebb színű kisajkai tornyosulnak egymásba kapaszkodva.

tw_elsa_jean_03_hr100516_pics_044.jpg

A kisajkak a csoda szép rózsaszín hüvelyének bejárata alatt egyesülnek, testétől kicsit elállóan, mint egy peremet adva ezzel a lyukacskának. Elég vadító látvány, ahogy ez a kis perem, mondjuk kutyapózban rákap, és körbe öleli, a kisajkakkal együtt a faszt ami éppen a szűk lyukacskába hatol.

139.jpg

Elsa filmjeit tekintve viszonylag visszafogottnak mondható. Látható leszbikus vagy művészi színvilággal rendelkező erotikus filmekben. Ami a hardcore kategóriákat illeti, jelenleg hármas szex, illetve anál jelenetei vannak.

118.jpg

Összességében szerintem egy szép lány Elsa, csodás puncival, az eredeti mellei nekem jobban bejöttek. Viszont kicsit olyan pláza cica érzésem van vele kapcsolatban. Néha talán emlékeztet egy picit az arca Margot Robbiera, de ez a plasztika irány szerintem csak árt neki.

elsa.png

Nektek hogy tetszik?

 

süti beállítások módosítása