Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

Bunny Babe

2022. június 15. - Punciologus

A következő lány Bunny Babe, akiről túl sok információt nem találtam sajnos. Korát tekintve az Xvideos model oldala alapján 25 éves, és ami 100%-ig biztos, hogy magyar.

m02.jpg

A lány kicsit teltebb arcvonásokkal rendelkezik, szerintem egy szép szeplős, barna szemű lányhoz van szerencsénk Bunny esetében. Ami a testét illeti itt már nagyon nehezen találnám a feles kilókat. Nyelvében és köldökében pirszinget visel. Mellei kisebb kategóriába tartoznak, talán B kosarasak lehetnek, de csodás halvány bimbóudvara és közepükön található gömbölyű mellbimbók tökéletes összképet adnak.
vlcsnap-2022-06-15-08h34m24s563.png

Bunnynak szép szendvics puncija van, ezt a jelleget pedig nagyobbacska csiklójának és az azt fedő csiklófitymájának köszönheti. Csiklójából szimmetrikus kisajkak indulnak, amelyek nevükhöz hűen nem túl nagyok, és jól el tudnak bújni Bunny nagyajkai között.

Bunny filmes katalógusát kb. 30 filmre saccolható és valószínűleg már vissza is vonult a pornózástól. A nagyobb videó oldalakon azért találni tartalmat tőle. Az első jelenet amit tőle láttam az egy PublicAgentes szereplés volt, ami nekem igazán tetszett is, és máig az egyik kedvencem tőle. Ebben a videóban többször is közelről mutatják, ahogy dugják a gyönyörű punciját, és a fináléban még bele is élvez a férfi szereplő. Ezenkívül megjárta még a Woodman castingot is, ahol természetesen anál és még dupla behatolás jeleneteket is bevállalt. Aki tovább keres az még találhat tőle leszbi, illetve jó pár fiatal-idős tartalmat (ami személy szerint nekem annyira nem jön be).

Összességében Bunny nekem nagyon bejön, csodálatos a teste. Számomra kár, hogy annyi idős-fiatal filmet vállalt, de szerintem a tartalmai között mindenki találhat olyat ami kedvére lesz.

Természetesen a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, úgy hogy írjátok meg kommentekben!

süti beállítások módosítása