Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

peachycatsnack

2022. július 12. - Punciologus

Ma egy ázsiai Onlyfans kontentkreátorról lesz szó, aki redditen is tevékenykedik. A leírása szerint még tanuló és ennél nagyon többet nem is tudni róla.

Testét több tetoválás is díszíti, melynek alakja kidolgozott és sportos. A mellei nem túl nagyok. Valószínűleg A kosarasak, csodás, nagy izgató mellbimbó található rajtuk.

A lány szép, hangsúlyos nagyajkakkal rendelkezik, amelyek között teljesen eltűnnek nagyon apró kisajkai.


Puncijának legjellegzetesebb vonása a hatalmas csiklója, ami jól látható módon helyezkedik el a nagyajkai között, egyik megosztott tartalmában sem láttam, hogy hatalmas kéjgyöngyét fitymája teljesen be tudná fedni, a vége mindig kikandikált a bőr alól.

Puncija másik jellegzetessége, hogy iszonyat nedves tud lenni, és ezt gyakran megosztja ingyenes reddit posztjaiban is.

Biztos, hogy nem mindenkinek fog bejönni a hölgy. A szuper fitt teste nekem is kicsit már sok, de különleges puncija miatt úgy gondoltam azért említésre méltó.

Írd meg a véleményed és szavazz!

A bejegyzés trackback címe:

https://punciologus.blog.hu/api/trackback/id/tr3517858601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roger958 2022.07.13. 12:07:37

Imádom a nagy csiklós nőket.Már volt benne részem néhányszor és bevallom először azt hittem fiú mert akkora kilógó csiklója volt de aztán az alatta lévő puncikája bebizonyította,hogy nő és hatalmasat tudott élvezni.
süti beállítások módosítása