Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

Yui Hatano

2022. január 16. - Punciologus

Ma egy olyan lányt hoztam, aki japánban született és az ottani pornó iparban is dolgozik, Yui Hatano. Közel 3000 filmben szerepelt karrierje alatt, ezzel számmal az egyik legtermékenyebb felnőtt színésznő országában, de közben a felnőtt iparon kívül is sikeresen terjedt a hírneve, filmekben és videójáték szinkron szerepei is voltak.

A 1.63m magas (ez elvileg a japánoknál magasnak számít) barna szemű ázsiai szépség, formás B kosaras mellekkel rendelkezik. Rajta apró, Ázsia lány révén, kicsit sötétebb bimbóudvarral.yui_hatano_201.jpg

Hatano szemérem dombját mindig díszíti szőr, ahogy azt a japán felnőtt filmekben többnyire megszokhattuk, azonban van pár filmje ahol az egész puncija teljese szőrös. Szemérem testét tekintve szép nagy csiklós lány, ami szépen látható pufi nagyajkai között. A örömgyöngye szinte mindig kilóg fitymája alól, belőle szép, nem túl nagy méretű kisajkak ágaznak le. Összezárt lábbakkal megjelennek a kisajkak nagyobb testvérei között, de azokat nem nyúlják túl. Színüket tekintve kívül sötét színűek, belül pedig csodás rózsaszínűek.

nevtelen.png

vlcsnap-2022-01-12-09h10m24s928.png

vlcsnap-2022-01-16-12h11m55s481.png

Kategóriákat tekintve nem egy extrém pornós a kisasszony. A japán pornóban általános többes jelenetekben gyakran szerepel.

Pár jelenetben láttam punciját spriccelni ujjazástól, popsija viszont érintetlen, legalábbis én nem láttam tőle még anál jelenetet sem, de amennyi filmben szerepelt, lehet csak nem jött szembe velem.

 Összességében szerintem egy izgalmas színésznőről van szó, szép arccal, formás cicikkel, és ennivaló szendvics puncival rendelkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://punciologus.blog.hu/api/trackback/id/tr9716810654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2022.01.16. 16:19:34

Tökéletes japán lotyó kire szó szerint igaz lehet a mondás, miszerint több faszt fogott mint kilincset ha 3000 körüli filmje van és még kitudja mennyit baszhatott kamerán kívül. Egyébként ha ilyen filmes szakember lennék, nem ezeket a japánokat küldeném rá harangozni, hanem lennének ott vállalkozó kedvű nigger gengszterek is. ;)
süti beállítások módosítása