Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

Maitland Ward

2022. október 28. - Punciologus

Ma az 1977ben született, azaz (idén) 45 éves Maitland Wardról lesz szó. Maitland nem rég kezdte ezt a szakmát, 2019ben, viszont ez alatt az idő alatt 76 jelenetet forgatott. Általában amiért érdekesnek tartják, illetve szerintem majdnem mindenhol láttam róla megemlíteni, hogy a pornózás előtt fősodorbeli színésznő volt, legismertebb film amiben játszott talán a Feketék fehéren. Azért ha végig nézzük imdb profilját látszik, hogy nem egy agyonfoglalkoztatott színésznő volt, 2007 után nem is volt szerepe az oldal szerint.

0030.jpg

Maitland 1.79 magas, testén már meglátszanak az évek, de azért még mindig elég vadító. A hölgynek tüzes vörös haja és igéző kék szemei vannak. Mellei méretes D kosarasok, nagy bimbóudvarral rendelkeznek, amelyek fölé magasodnak a jól kiálló mellbimbói. Látszódik rajtuk, hogy nem természetesek, de azért semmi elrugaszkodott nincs bennük.

0034.jpg

Punciját tekintve húsos nagyajkakkal rendelkezik, amik között erősen dominánsak a kisajkai. Maitland nem az apró csiklós hölgyek közé tartozik, de azért nem is óriási. A csiklóból induló kisajkai gyorsan távolodnak a csikló alatt oldal irányokba, de amire a vaginájának nyílásához közelítünk máris egymás felé közelednek újra.

0053.jpg

vlcsnap-2022-10-27-20h18m06s782.png

A jeleneteit tekintve az első évében rengeteg leszbikus videót készített, de a filmekkel szinte azonnal a mélyvízbe ugrott. Szerepelt a Blackednél, ahol gondolom kitaláltátok, hogy egy méretes szerszámmal látták el a baját. Továbbá már az első évben megvolt az első anál jelenete, amit Manuel Ferrara csinált.

vlcsnap-2022-10-27-20h36m12s028.png

vlcsnap-2022-10-27-20h49m00s116.png

A rá következő években pedig szintén elég sokat foglalkoztatták, illetve foglalkoztatják most is. Jó pár leszbi jelenete és hármas, 2 lány, 1fiú jelenete jelent meg. Például Riley Reiddel, ahol egy felcsatolható dildóval is megdugta Rileyt, majd mind a kettőjük puncija spriccelésig lett dugva a férfi főszereplő által.

vlcsnap-2022-10-27-20h55m36s568.png

Összességében nekem tetszik Maitland és a munkássága is. Ha jól tudom legújabb filmjei között már dupla behatolós jelent is van, szóval nem éppen egy visszahúzódó hölgyről beszélhetünk. A legtöbb filmjének van egy fétis hangulata, de akinek ez bejön szerintem nem fog csalódni.

Mondjátok el a véleményeteket róla a kommentek között, illetve érdekel, hogy ismertek-e hasonló Hollywoodból pornóba átnyargaló színésznőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://punciologus.blog.hu/api/trackback/id/tr7517964464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása