Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

Elsa Jean

2021. december 19. - Punciologus

A még csak 25 éves Elsa 18 évesen kezdett pornózni. Sztriptíztáncolást cserélte a felnőtt filmezésre, majd később az egyetemet is otthagyta a munka miatt. 7 év alatt rengeteg filmben szerepelt, és elég népszerű mostanában. A választásom is ezért esett rá, részben. Ugyanis kíváncsi voltam, hogy ki a Pornhub népszerűségi ranglistáján az első pornószínésznő, akinek a puncijára már biztosan nem lehet azt mondani, hogy "Barbie stílusú". Aki nem hiszi járjon utána, illetve ha valaki máshogy vélekedik az meggyőzhet a kommentben.

els004jsp_338511023.jpg

Na de térjünk vissza Elsára. Megjelenésben egy kevesebb mint 50kg, szőke nőről beszélünk, akit általában viszonylag erősebb sminkben és nagyon szempillákkal lehet látni a filmekben. Testsúlyából adódóan természetesen egy feles kiló sincs sehol rajta, ennek ellenére elég formás a feneke. Kicsi, "A" kosaras, világos és pufi bimbóudvarú mellekkel rendelkezett, ám nemrég tuningoltatta őket úgy "C" kosárig.

tw_elsa_jean_03_hr100516_pics_108.jpg

Puncija mint említette, nem éppen Barbie stílusú, de általában teljesen csupasz. Már a csiklóját fedő bőr is izgatóan fodrozódik. Gyönyörű látvány, ahogy, alig húsos nagyajkai fölé kissé sötétebb színű kisajkai tornyosulnak egymásba kapaszkodva.

tw_elsa_jean_03_hr100516_pics_044.jpg

A kisajkak a csoda szép rózsaszín hüvelyének bejárata alatt egyesülnek, testétől kicsit elállóan, mint egy peremet adva ezzel a lyukacskának. Elég vadító látvány, ahogy ez a kis perem, mondjuk kutyapózban rákap, és körbe öleli, a kisajkakkal együtt a faszt ami éppen a szűk lyukacskába hatol.

139.jpg

Elsa filmjeit tekintve viszonylag visszafogottnak mondható. Látható leszbikus vagy művészi színvilággal rendelkező erotikus filmekben. Ami a hardcore kategóriákat illeti, jelenleg hármas szex, illetve anál jelenetei vannak.

118.jpg

Összességében szerintem egy szép lány Elsa, csodás puncival, az eredeti mellei nekem jobban bejöttek. Viszont kicsit olyan pláza cica érzésem van vele kapcsolatban. Néha talán emlékeztet egy picit az arca Margot Robbiera, de ez a plasztika irány szerintem csak árt neki.

elsa.png

Nektek hogy tetszik?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punciologus.blog.hu/api/trackback/id/tr4716787564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2022.01.09. 15:29:38

Itt válaszolok. Ez 10/10
süti beállítások módosítása