Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

Tidecallernami

2021. december 20. - Punciologus

A mai posztban egy webcam girlről, illetve már csak ex webcamgirlről lesz szó. A most körülbelül 27 éves lány 19 évesen kezdett el webkamerázni. Főleg a Chaturbaten volt megtalálható, illetve ez mellett árult még szóló és páros szex videókat. Gyakran szerepelt a videókban publikus helyen, például készített tengerparti homokdűnék között forgatott videót, vagy éppen ruhabolt öltöző fülkéjében szexelt a barátjával.

03.jpg

Testét tekintve csoda szép vörös hullámos fürtjei vannak és káprázatos kék szemei. Szemüvegét még szex alatt sem vette le. Kicsi, de formás mellei vannak, közel sem mondanám laposnak Namit. Halvány, apró bimbóudvarán peckes rózsaszín mellbimbók találhatók.

40.jpg

Tökéletes csík puncija van, amely izgalom hatására krémesen nedvesedik, húsos nagyajkai közül semmi sem lóg ki. Ha széttárja a nagyajkait, akkor látható, hogy vékony, kicsi, rózsaszín kisajkai csodásan ágaznak szét csiklójából.

35.jpg

nami.png

Rengeted régebbi közvetítése, eladásra szánt videója most is megtekinthető ingyenes videómegosztókon. Nem kell semmi igazán hardcorera számítani, főleg szóló játszadozásra ujjakkal vagy játékokkal. Később a popsiját is bevonta a játékba egy butplug segítségével. Páros videói is hasonló elv mentén készültek, mondjuk azért érdekes látni, hogy a korai videóihoz képest mennyit fejlődött szopás terén.

Kár, hogy hétköznapibb karriere váltott, ugyanis számomra elég elbűvölő egy teremtmény, nagyon kivetni valót nem is tudok felhozni vele kapcsolatban. Camozos karrierje után még párszor feltűnt egypetéjű ikertestvére(?!) Twitch streamjeiben.

 

Szívesen hallanám a véleményed, neked is bejön a lányka?

A bejegyzés trackback címe:

https://punciologus.blog.hu/api/trackback/id/tr7516787612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punciologus 2021.12.20. 19:06:14

@Slepy: mikor lenne 10/10? Vagy esetleg tudsz mondani egy neked 10-es csajt?
süti beállítások módosítása