Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punciologus blog

Punciologus blog

Dickforlily

2021. december 22. - Punciologus

Most egy igazi amatőr pornós csajszi következik, aki a Pornhubon Dicksforlily név alatt található meg. Viszonylag nem rég, 3 éve kezdte a csatornát a párjával, legalábbis a legkorábbi videó erre enged következtetni. Azóta hatalmas siker lett a videóik, jelenleg a 8. legfelkapottabb modell a Pornhubon. Egy másik csatornán is megtalálható az oldalon, ennek a neve DeLuXeGirL. Ez a csatorna is elég sikeres, a különbség az, hogy az itt látható videókban egyedül látható a csajszi.

Lily csodálatos testtel lett megáldva. Nagyobbacska cicije talán picit már lógósabbnak mondhatók, halványabb bimbóudvara közepes méretű, közepén peckes bimbóval.

Puncija is isteni, nagyajkai enyhén húsosak, kisajkai jól láthatók közöttük, még hosszban is túl nőve őket.

Széttárva Lily ajkait megcsodálhatjuk, ahogy a nedves rózsaszín vagináját körbevevő ajkak ízlésesen eltávolodnak egymástól közvetlenül a csikló alatt, de utána gyorsan újra keskenyednek.

Lily kezdetben félénk, arcát takaró videós lány volt. A videókban főleg kítűnő szopási technikáját mutatta meg, gyakran egészen tövig bekapva barátja szerszámát, amit ő általában meg is hálált, arcra, szájba vagy akár néha torokba élvezéssel.

Egy időben rengeteg érzékibb szopós videót is csináltak, amikben általában szuper közelről láthattuk Lily nyelvjátékát. Gyakran izgatva párját úgy, hogy a nyelvét a makkra teljesen felhúzott fityma alá dugta (érdekes, hogy ilyen mainstream pornóban egyáltalán nem látni).

Azóta már arcát is bevállalja a videóiban, illetve most már behatolós videók vannak túlsúlyban, amelyekben most már Lily néha még popsijába is befogadja barátja péniszét.

Szerintem a pár sikere megérdemelte, Lily bombasztikus, és öröm nézni amit a kamera előtt művelnek. Külön kiemelendő, hogy a szóló csatornája is tartalmaz érdekes videókat.

Remélem tetszett a poszt, írd meg a véleményed!

A bejegyzés trackback címe:

https://punciologus.blog.hu/api/trackback/id/tr1016787942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása